Confituur zonder suiker met stevia en agar-agar

Ingrediënten

4g agar-agar

stevia naar smaak

1l sap of 1kg vruchten

Werkwijze

Breng het sap met de agar-agar aan de kook. Zoet met stevia naar smaak. Neem een kleine hoeveelheid af om de stolling te bekijken. Eventueel nog wat verder laten koken.

of

Breng de vruchten aan de kook, zoet met stevia. Mix eventueel. Voeg agar-agar toe, laat even doorkoken. Neem een kleine hoeveelheid af om de stolling te bekijken. Eventueel nog wat verder laten koken.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s